Apartament 3 camere Matei Basarab – București

Project Description
Preț 141,000 ā‚¬
ID Ā #102
Adresă Strada Matei Basarab – București
(Map Location)
Cartier Muncii, Calarasi
Camere 3
Bai 1
Etaj 7/11
Suprafata Utila 94,5 mp
Suprafata Totala 120 mp
Suprafata Construită 140 mp
An constructie 1998
Status ACTIV
Status Comision 0%

Descriere Apartament de Vanzare 3 camere Strada Matei Basarab

Va propunem spre vanzare un apartament spatios, aflat intr-un bloc finalizat in anul 1998.

Blocul se afla la intersectia dintre Strada Matei Basarab cu Calea Calarasilor. Imobilul este facut sa reziste la cel mai puternic cutremur, avand pereti de beton armat de 1m grosime si stalpi cu grinzi foarte mari facand astfel sa creasca rezistenta cladirii. Blocul are doua lifturi.

Apartamentul se afla la etajul 7/11. Acest apartament este format din 3 camere in suprafata utila de 94,5 mp, 3 balcoane in suprafata totala de 12 mp si inca o camera (arhiva/luminator) in suprafata de 13,5 mp, suprafata totatala fiind de 120 mp. Apartamentul este perfect pentru o familie care are nevoie de spatiu sau pentru o firma care doreste un birou spatios in inima Bucurestiului, la 5 min de Piata Munci sau Piata Alba Iulia. In imediata apropiere a blocului se gaseste un loc de joaca inconjurat multa verdeata, Biserica Delea Noua si mai multe zone cu parcare gratuita.
Daca se doreste ca acest apartament situat in zona Calea Calarasilor, pe strada Matei Basarab, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Calea Calarasilor dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Apartamentul a fost renovat, dispune de mocheta, tavan fals, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, centrala de apartament (unul din putinele apartamente din bloc care are centrala proprie), astfel costurile de intretinere fiind reduse iar confortul maximizat.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, bar/pub, restaurant, Piata Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Popa Nan, Bulevardul Pache Protopopescu, Matei Voievod, Calea Calarasilor, Universitatea Hyperion, Piata Muncii, Soseaua Mihai Bravu.
Un aspect foarte important de mentionat este ca nu numai sezonul de iarna devine placut in acest imobil, ci si restul anotimpurilor deoarece pe o raza de 200 de metrii se gasesc 3 parculete cu spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, locuri ce au menirea de a va scoate din tumultul vietii cotidiene de zi cu zi.
Deasemenea, tot in aceasta arie, aveti posibilitatea de a aloca timp vietii spirituale frecventand una din bisericile Popa Nan, Delea Veche sau Delea Noua

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este mixta, iar accesul este stradal.


Specificații Proprietate

  • Stradal
  • Vedere Mixta
  • 3 Balcoane
  • Centrală proprie pe gaz
  • 2 Lifturi
  • Luminator 13,5 mp (arhiva aflata pe palier)
  • Supraveghere Video
  • Interfon

Locație Proprietate

Property Details